Köp och leveransvillkor

Efter att beställningen är slutförd skickas en orderbekräftelse till din e-post. Där finner du alla uppgifter om din beställning.

Köpvillkor gäller för www.artrautio.se som ägs av Lotta Rautio Kalmar Konst & Ram AB i Kalmar. Hos oss kan du köpa konst och design från stora som små konstnärer utvalda och handplockade av mig Lotta Rautio.

Köpvillkoren tillämpas på samtliga köp och beställningar gjorda på sajten av kunder som är bosatta i Sverige. Om beställningar ska utgå till annat land tillkommer en fraktavgift.

Vid frågor kontakta oss på kalmar@artrautio.se

Kontaktuppgifter

Kalmar Konst & Ram AB
Storgatan 68
392 31 Kalmar
076 84 25 407

Org. nr 5564084993
www.artrautio.se
kalmar@artrautio.se

Avtal om köp

Avtal om köp ingås när du väljer att registrera din beställning i kassan. Orderbekräftelse skickas via din e-post. Om en eventuell felaktighet i ordern uppstår kontaktar vi dig för att hantera ärendet vidare, det kan handla om en reservation, att varan du beställt fått ändrad leveranstid eller andra oförutsedda händelser. Priser kan justeras utan avisering

Produktinformation och bilder

Vi reserverar oss för att produktinformation som finns på hemsidan kan vara felaktig på grund av tryckfel eller tekniska fel. Observera att produktbilder på hemsidan ibland kan skilja sig från verkligheten och inte alltid är en exakt återgivning av den riktiga produkten. Färger, material och utseende kan variera på grund av bildkvalitet och bildskärmsinställningar.

Leveranser

Vi anstränger oss för att kunna erbjuda snabb leverans. Skrymmande varor skickas som hemleverans och övrigt till ditt närmsta postombud.
Vi levererar till utlandet från den svenska sajten. Om du önskar göra en beställning till ett land utanför Sverige. Då tillkommer en extra fraktavgift för leverans till utlandet.

Hanteringstid

För beställningar där alla produkter finns i lager har vi normalt en hanteringstid på 1-4 arbetsdagar innan de skickas med en speditör från vår butik. Vid högtider och storhelger kan leveransen ta längre tid.

Leveranstider

Vi eventuella förseningar meddelar vi dig via E-post.

Leveransförseningar, ersättningskrav och försäkringar

När din beställning lämnat vår butik så övergår leveransansvaret till fraktbolaget och vi kan ej lämna någon leveransgaranti. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar som orsakats av våra leverantörer eller av fraktbolag. Alla försändelser skickas fullt försäkrade.

Ej uthämtat paket

Ditt paket ligger normalt kvar hos ombudet/terminalen i 14 dagar efter att det ankommit. Skulle du inte hämta ut ditt paket inom dessa dagar så kommer paketet att gå i retur till oss och vi kommer att debitera dig 200 kr för ej uthämtat paket.

Betalning

Vi erbjuder Swish Checkout som betalningssätt.

Återbetalningar

När vi har mottagit, behandlat och godkänt din retur i vår butik så upprättas din återbetalning. En bekräftelse skickas då via E-post och en återbetalning görs alltid via samma betalningssätt som användes när du slutförde ditt köp.

Ångerrätt och returer

Om du inte är nöjd med ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från dagen du mottagit din beställning. Ångerrätt Kontakta mig på kalmar@artrautio.se

Returer

Skulle du inte vara nöjd med varan så kan du skicka tillbaka den till oss och få pengarna tillbaka för din retur minus returfrakt som du själv behöver bekosta. Ta kontakt med oss innan du skickar tillbaka något.

Varornas skick

Du har rätt att packa upp och kontrollera produkten. Varorna måste vara i ursprungligt skick och väl packade då de returneras till oss. Produkten måste vara i oförändrat skick.

Returkostnad

Du som kund betalar eventuell returfrakt

Återbetalning

Vi genomför återbetalningen efter hanteringstiden och när din retur är registrerad och godkänd. Swish återbetalar pengarna till ditt konto. En bekräftelse skickas via E-post och en återbetalning görs alltid till samma betalkort som användes när du slutförde sitt köp.

Reklamationer

Skulle du inte vara nöjd med varan eller om den har gått sönder i leveransen så önskar vi att du skickar in bilder på defekten tillsammans med ditt ordernummer mail. Så fort vi mottagit detta så kommer vi att återkomma till dig med ett svar i ditt ärende.

Integritetspolicy

Vi värnar om din integritet. Vi vill därför informera dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar till oss samt vilka rättigheter du har.

Nu du lägger en beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I och med det godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet. Dina uppgifter hanteras konfidentiellt och lämnas inte ut till tredje part utan ditt godkännande. Du kan när som helst be att få dina uppgifter ändrade eller borttagna.

Följ mig!

Via Facebook och Instagram ArtRautio

© Copyright 2020 Art Rautio.